Мајкрософт на ТФ-у

После вишенедељне кампање и најава, првог децембра је у Великом амфитеатру одржана презентација Мајкрософта.

Наш факултет сарађује са софтверским гигантом већ више година кроз програм MSDNAA преко којег студенти и запослени на факултету остварују право на коришћење великог броја програма.

Теме презентације су биле Imagine Cup 2010 и Windows Phone 7. Телеком (иначе спонзор Imagine Cup-a у Србији) је  такође имао свој наступ са фокусом на студентске пакете услуга.

Као предавач је наступио Зоран Субић, координатор Мајкрософтових академских програма у Србији.

Презентација је била посећена од стране стотинак слушалаца, махом студената. Више студената се на лицу места пријавило за Imagine Cup 2011., чије финале ће се одржати у априлу у Њујорку.

6 мишљења на „Мајкрософт на ТФ-у

  1. Predavači su održali pažnju studentima. Bili su zanimljivi i tema je, sama po sebi, bila u skladu sa našim interesovanjima. Nego, ima li neko ideju za Imagine Cup? Profesore, u slučaju da studentima padne na pamet nešto konstruktivno, možemo li da računamo na Vas kao mentora?

  2. Pa ne baš kao kao na mentora. Pretpostavljam da bi mentor morao biti neki top-programer, što de fakto nisam, naročito, jer sam baš zanemario .NET u poslednje vreme. Ali… tu sam ako mogu da dam bilo kakav savet u vezi same ideje, modela, implementacije, literature i sl.

Затворено за коментаре.